Koska hyvinvointi kasvaa sisältä

Pitkästä aikaa pilatesmatkalle! Lähde ”ulkomaille kotimaassa” eli mahtavalle hyvinvointireissulle Maarianhaminaan 2.-6.8.2021!

Onpa ihana julkistaa seuraavan pilatesmatkan ajankohta ja tiedot!

Focus:IN – Health Studio järjestää 2.-6.8.2021 pilateskurssin Maarianhaminassa Ahvenanmaalla. Kurssilla on luvassa nautinnollista kesäoloa, rentoa seuraa ja tietenkin napakkaa pilatestreeniä, joka tasapainottaa ja vahvistaa kehoa ja mieltä. Majapaikkanamme on Maarianhaminan hienoin neljän tähden hotelli Arkipelag, missä treenaamme ja majoitumme meren tuntumassa ja fiilistelemme ulko- ja sisäuima-altaista sekä turvallisesta kesäolosta. Kuten aina pilatesmatkoilla, teemme myös kulttuuri- ja elämysretken viikon aikana ja pääsemme tutustumaan niin Ahvenanmaan historiaan kuin käsityöläis- ja ruokakulttuuriin…

Kurssin hinta on 880 euroa jaetussa kahden hengen huoneessa merinäköalalla ja hintaan sisältyy:

  • Majoitus 2.-6.8.2021 neljän tähden hotelli Arkipelag:ssa aamiaisbuffet:lla
  • Tulopäivänä tervetulodrinkki
  • Joka päivä ohjatut pilatesharjoitukset valitsemassasi tasoryhmässä sekä halutessasi aamuiset mindfulnessharjoitukset
  • Bussiretki Kastelholman linnaan, missä suomenkielinen opastus. Matkalla vierailemme keramiikkataiteilija Judy Kuitusen ateljeessa katsomassa hänen uutta näyttelyään ja linnakierroksen jälkeen nautiskelemme illallisen Smakby-ravintolassa, jonka omistaa moneen kertaan palkittu keittiömestari Michael Björklund.
  • Viimeisen illan yhteinen illallinen hotellin Compagniet-ravintolassa
  • Vapaa sisäänpääsy Ahvenanmaan Museoon
  • Joka päivä hotelli uima-altaiden sekä saunan vapaa käyttö

Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta: kurssilla on kaksi tasoryhmää ja pääset kokeneen pilateskouluttajan ohjaamana hyvin sisään pilateksen perusteisiin. Toisaalta, jos olet treenannut jo aikaisemmin, saat kyllä haastetta ja hauskuutta harjoitteluusi! Saat tältä kurssilta ihanan tasapainoisen tuntuman kehoosi ja välineitä omaan arkeen hyvinvointisi lisäämiseksi.

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 220 euroa ja lähtökohtaisesti yksin matkustavan henkilön on varattava yhden hengen huone. Kurssin varausmaksu on 360 euroa ja se tulee maksettavaksi heti varauksen jälkeen. Loppumaksu laskutetaan kuukautta ennen matkaa. Mikäli kurssi varataan alle 35 vrk ennen sen alkamista, maksu tulee hoitaa kokonaisuudessaan varatessa. Huomioithan, että hintaan ei sisälly matkoja Maarianhaminaan ja sieltä pois, ja varaat ajoissa lennon tai laivan.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Varaa paikkasi nopeasti, ryhmän koko on rajoitettu!

Kurssin yhteinen ohjelma alkaa maanantaina klo 15.30 eli ehdit saapumaan paikalle esim. Viking Linen Turusta aamulla 2.8. saapuvalla laivalla. Voit toki saapua halutessasi aiemminkin, mutta ylimääräiset yöpymiset ovat omakustanteisia. Vastaavasti yhteinen ohjelma loppuu perjantaina 6.8. klo 12, jolloin ehtii esim. Viking Linen Maarianhaminasta Turkuun lähtevälle lautalle. Mikäli haluat jäädä pidemmäksi aikaa Ahvenanmaalle, lisäyöt ovat omakustanteisia. Maanantaina 2.8. ja perjantaina 6.8. kuljetus satamasta hotelliin ja hotellista satamaan järjestyy ilman lisämaksua mikäli tulet ilman omaa autoa.

Koska kurssi järjestetään Suomessa, osallistuminen tai Ahvenanmaalle saapuminen kuten myös takaisin Manner-Suomeen palaaminen EI edellytä koronatestiä tai -rokotetta eikä karanteenia. Toivomme tietenkin, että osallistut kurssille vain terveenä. Noudatamme Ahvenanmaan maakuntahallinnon turvallisuusohjeita.

Kurssin varausmaksu on 360 euroa / henkilö. Kurssin loppumaksun eräpäivä on 30 vrk ennen kurssin alkua. Kurssille osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 30 vrk ennen kurssin alkua, mutta maksamatta jättäminen EI ole peruutus. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla. 15-30 vuorokautta ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista hyvitetään 60% kurssimaksusta ja 0-14 vrk ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka sisältää peruutusturvan.