Koska hyvinvointi kasvaa sisältä

Suuntana salaperäinen Sisilia eli Pilates- ja kulttuurimatka Palermoon ja Marsalaan 22.-29.10.2022

Lähde kokemaan upea voimaannuttava viikko Länsi-Sisiliassa, kun Suomessa on jo pimeää ja harmaata! Matkalla näet aivan omanlaistaan Italiaa, jossa on vaikutteita bysantista, arabialaisesta kulttuurista, normanneista, barokista ja renessannista… Sekä tietysti saat ihanan tasapainoisen olon kehoon ja mieleen pilatesharjoituksilla, mindfulnessharjoituksilla ja nyt uutuutena myös syvärentoutusharjoituksilla ???
Tämä Pilatesmatka alkaa 22.10. poikkeuksellisesti kahdella päivällä Palermossa. Ehdimme aistia kunnolla tämän huikean monikerroksisen Sisilian pääkaupungin tunnelmaa ja pääsemme ”laskeutumaan” Välimeren suurimmalle saarelle. Majoitumme myös Palermossa rantakadun varrella kuitenkin lähellä kaupungin keskustaa eli pääset helposti tutustumaan kaupunkiin itsenäisesti. Teemme saapumispäivänä myös opastetun kierroksen keskustassa, jolloin saat johdatuksen kaupungin historiaan ja näet tärkeimmät nähtävyydet. Matka jatkuu 24.10. Marsalan viehättävään pikkukaupunkiin, joka sijaitsee aivan saaren läntisimmässä kärjessä…
Vietämme loppuviikon Marsalassa, joka on tunnettu sekä saman nimisestä viinistään että Garibaldin joukkojen maihinnoususta Sisiliaan vuonna 1860. Treenaamme ja rentoudumme viehättävässä merenrantahotellissa ja teemme viikon aikana retket keskiaikaiseen Ericen kukkulakaupunkiin ja suolakentille, historialliseen Florion viinitaloon sekä arabivaikutteiseen Mazara del Vallon pikkukaupunkiin… Myös Marsalan keskusta on aivan kävelymatkan päässä hotellistamme eli pääset helposti tutustumaan myös tähän kauniiseen paikkaan.
Matkan hintaan sisältyy edestakaiset Lufthansan lennot Hki-Palermo-Hki, liityntäkuljetukset Sisiliassa, majoitus neljän tähden hotelleissa aamiaisbuffet:lla koko viikon ajan, kierros paikallisoppaan johdolla Palermossa sekä sisäänpääsy Palermon normannipalatsiin, sisäänpääsy ja maistiaiset Florion viinitalossa, retki suolakentille ja Ericeen, retki Mazara del Valloon, lounaat matkapäivinä sekä matkalla Palermosta Marsalaan, lounas Ericessä, illallinen Mazara del Vallossa, viimeisen illan illallinen hotellissa, koko viikon pilatestreenit, mindfulnessharjoitukset ja syvärentoutusharjoitukset kokeneen ohjaajan johdolla sekä matkanjohtajan palvelut.
Matkan hinta on jaetussa kahden hengen huoneessa 1950 euroa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 300 euroa/viikko.
Lisämaksusta järjestämme mahdollisuuksien mukaan Palermossa vierailun oopperaan katsomaan Verdin Nabuccon ensi-iltaa sunnuntaina 24.10.2022.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset [email protected]
Oikeudet muutoksiin pidätetään.