Koska hyvinvointi kasvaa sisältä

Fysioterapia

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja laadukasta fysioterapiaa Helsingissä. Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien aktiivisessa kokonaisvaltaisessa fysioterapiassa. Aina voi tehdä jotain tilanteen helpottamiseksi!

Yksilöllistä fysioterapiaa

Fysioterapiajakson alussa teemme kokonaisvaltaisen tutkimuksen, joka voi sisältää ryhtianalyysin, lihasvoimakartoitusta, liikkeen hallinnan ja kehon hahmotuksen analyysiä, nivelliikkuvuuden testausta sekä muita tarvittavia tutkimuksia.

Laadimme yhdessä kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman ja sovimme sen toteutuksesta. Asiantuntevat ja monipuolisesti koulutetut fysioterapeuttimme valitsevat parhaat mahdolliset hoitomuodot juuri sinulle. Ammattitaitomme, kokemuksemme ja jatkuva kouluttautumisemme takaavat korkean laadun.

Fysioterapian menetelminä käytämme mm.

Pienistä muutoksista rakentuu pitkäaikainen hyvinvointi!

Yksilöllisessä fysioterapiassa pyrimme tukemaan harjoitteluasi ja löytämään toimintakykyä tukevia keinoja, jotka sopivat arkeesi ja tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Joskus pienetkin harkitut muutokset arjen toiminnoissa tuovat helpotusta ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kartoitamme myös nukkumisergonomiasi ja pyrimme löytämään yöksi parhaat mahdolliset ratkaisut kehollesi. Tasapainottava fysioterapia voi toteutua myös osallistumalla pienryhmäliikuntaan.

Aktiivisella fysioterapialla voit ennaltaehkäistä vaivoja tai ylläpitää yksilöllisen fysioterapian hoitotuloksia. Lisäksi saat hyviä ohjeita terveysliikuntaan.

Hieronta

Hieronta sopii kaikenikäisille ja se voi olla rentouttavaa, elvyttävää ja lihasjännityksiä ja -kipuja lievittävää. Hieronnalla voi hoitaa tai herkistää lihaksia ennen urheilusuoritusta tai sitä voi käyttää osana lihashuoltoa ennaltaehkäisemässä lihasvammoja sekä tukemassa harjoittelusta palautumista. Käytämme hierontaa ja manuaalisia käsittelyitä myös kehotietoisuutta ja kehontuntemusta lisäävinä menetelminä.

Laskutamme puolet fysioterapia-ajasta, joka peruutetaan vähemmän kuin 24h ennen sovittua aikaa.

Perumaton käynti (ns. ”no-show”) laskutetaan täysimääräisenä.

quat2

Sysäyksen pilatesharjoitteluun sain vimmasta palauttaa raskauden hävittämä lihashallinta ja oma tuttu ryhtini. Pilatekseen jäikin koukkuun. Pilatesharjoittelu topakoittaa ja jämäköittää!

Niina Maisniemi, kotiäiti