Koska hyvinvointi kasvaa sisältä

Pilateskurssit

Järjestämme pilateskursseja alkeista edistyneisiin. Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä!

Starttikurssit

Starttikurssi on hyvä lähtölaukaus pilatesharjoitteluun tai jos aikaisemmasta treenistä on jo jonkin aikaa. Kurssilla käydään läpi tärkeimmät perusasiat ja keskitytään oman liikkeen hallintaan ja kehotietoisuuden kehittämiseen.

Perustason ryhmät

Perustason ryhmä ei edellytä aikaisempaa harjoittelua. Ryhmässä tehdään tehokkaita, hallittuja ja turvallisia pilateksen perusliikkeitä, jotka kehittävät keskivartalon hallintaa ja lihaskontrollia. Liikkeet tehdään oman hengityksen yksilöllisessä rytmissä. Ryhmä on sopiva myös henkilöille, jotka haluavat harjoitella kevyemmin ja silti tarkasti ja tehokkaasti. Tervetuloa mukaan!

Edistyneemmät ryhmät

Edistyneemmät pilatesryhmät on tarkoitettu harrastajille, joilla on jo kokemusta pilatesharjoittelusta ja jotka haluavat lisää haastetta harjoitteluunsa. Ryhmään osallistuminen edellyttää jo hyvää lihashallintaa ja ryhmässä tehdään myös vaativia pilatesharjoituksia.

Intensiivikurssit

Intensiivikursseja on monen tasoisia alkeista aina edistyneisiin harrastajiin. Näillä tehokkailla lyhyillä kahden tai kolmen päivän kursseilla käytetään pilateslaitteita tai pienvälineitä harjoittelun monipuolistamiseksi. Intensiivikurssilla uudistat kehon asennon nopeasti ja tunnet todella olevan läsnä koko kehossasi jälleen.
quat2

Olin pilatespilvessä pitkään kurssin jälkeen ja oma treenikin on maistunut paremmin. Olet paras! Tämä ei ollut kohteliaisuus vaan tiukka totuus.

Kaisa Väisänen, hieroja